Bekijk de verschillende trajecten

Welkom bij MRoutes, waar we ons inzetten om jou te ondersteunen in je reis naar een gebalanceerd en vervullend leven. Onze diensten zijn ontworpen met jouw unieke behoeften in gedachten, om je te helpen groeien, bloeien en je ware potentieel te bereiken. Of je nu worstelt met stress, op zoek bent naar persoonlijke groei, of je ambities als ondernemer wilt realiseren, wij staan voor je klaar. Hieronder vind je een overzicht van onze gespecialiseerde diensten, elk zorgvuldig ontwikkeld om jou te begeleiden op jouw specifieke pad.

Burn-out & Stress Coaching

Ik breng jouw basis op orde en ik help je om je leven in basis weer stevig neer te zetten. Je krijgt hulp, advies en coaching op het gebied van voeding, slaap, ademhaling en gedrag. Ook krijg je praktische handvatten aangereikt die je eenvoudig in je dagelijks leven toepast. Zo kom je al heel snel weer wat beter in je vel te zitten en krijg je weer grip op je eigen leven.

Life Coaching

Met de persoonlijke Life Coaching van MRoutes krijg je inzicht in jezelf en je (levens)doelen. Aan de hand van vragen en gesprekken proberen we samen beter te begrijpen wie je bent en wat je nou eigenlijk wil. Dat doen we door samen te ontdekken wat je belangrijk vindt, wat je echt wenst te bereiken, maar ook door te kijken naar hoe je dit kunt vormgeven.

onderhoud-coaching

Onderhoud Coaching

Vind je het belangrijk om jouw persoonlijke groei te blijven bewaken? Dan investeer je tijdens de Onderhoud Coaching in jouw persoonlijk probleem of dilemma waar je samen met mij aan gaat werken. Lukt het jou niet om jouw nieuwe patronen te borgen? Tijdens de coaching wordt het thema van diverse perspectieve en op verschillende niveaus aangepakt. Zodat jij met hernieuwde inzichten verder kunt.

Ondernemers Coaching

Het gaat eigenlijk best wel goed, maar ergens heb je continu dat stemmetje: is dit het nou? Je wil graag verder in je werk én je leven. Je hebt het gevoel dat je leeft op de automatische piloot. Een leven geleid wat anderen van jouw verwachten. Omdat het zo hoort of van jou verwacht wordt. Dan gaan we tijdens de Coaching terug waar je echt blij van wordt. Je gaat weer meer energie, authenticiteit en daadkracht ervaren. Zakelijk winnen, zonder privé te verliezen.

Coachreizen

Persoonlijke reizen van zelfontdekking, verdieping en groei

X-Route

Word jij weer regisseur van je eigen leven en wil je verbeteren op persoonlijk- en inspirerend leiderschap? Tijdens X-Route gaan we terug naar jouw gevoel als kompas, je eigen behoefte, persoonlijk leiderschap en het activeren van je verborgen potentieel.


Tijdens X-Route neem je met andere professionals / ondernemers deel aan een actieve ontdekkingsreis rondom de aanscherping van jouw leiderschap. Een bijzondere en misschien wel levensveranderde ervaring. Voor professionals en ondernemers met een winnaarsmentaliteit.

Er even helemaal op uit

Dagreis

In plaats van een sessie van twee uur gaan we een volledige dag met elkaar aan de slag. Waar ligt jouw maximum potential? Je loopt compleet vast en het is tijd voor een flinke reset. Je gaat niet meer de oude worden maar je gaat voor een betere versie van jezelf. Deze dag brengt je vele persoonlijke inzichten én valkuilen vanuit een inspirerende leeromgeving met praktijkgerichte opdrachten en enkele intervisie-momenten.


Na die dag voel jij weer rust in je hoofd en energie in je lijf. Benieuwd naar meer informatie?

×

Klik hieronder op 'Marc Routs' om mij een bericht te sturen via WhatsApp

× Waarmee kan ik je helpen?