Workshop Ervaringsgerichte Werkvormen

Maak de stap naar buiten, ervaar, ontdek, en verwonder je!

Vanuit MRoutes en Emmfloow gaan wij weer een workshop ervaringsgerichte werkvormen geven in het begeleiden of coachen van mensen met burn-out en chronische stressklachten of mensen die veel in het hoofd zitten met hun levensvragen.


Wij zijn van mening dat je leert door te doen en te ervaren. De handvatten die je van ons krijgt pas je automatisch op jezelf toe en dus vertaal je het makkelijk naar je eigen cliënt, patiënt of coachee. Buiten in de natuur, in alle rust gaan we in groepsverband aan de slag.Ervaren, voelen en doen!

Een man en een vrouw die stokken vasthouden in een grasveld.

Voor wie?

Voor iedereen die een stap verder wil in het begeleiden van zijn cliënten met stress- en burn-out klachten en openstaat om het vanuit een nieuwe invalshoek aan te pakken. Durf ‘out of the box’ te denken en te gaan. Ga naar buiten. Dus hulpverleners als praktijkondersteuners, maatschappelijk werkers, bedrijfsmaatschappelijk werkers, POH-GGZ-medewerkers, SPV-ers, psychosociaal hulpverleners, haptonomen, haptotherapeuten, psychomotorisch therapeuten, psychologen en psychiaters die wel eens kennis willen maken met het “buiten begeleiden” van klanten. En natuurlijk ook beweeg- en buitencoaches zoals wandelcoaches, runningtherapeuten / runningcoaches en buitenpsychologen als coaches in opleiding.

Hoe en wat?

Wij hebben een top 10 samengesteld van onze oefeningen die grote impact hebben in de meest donkere periode van het leven van onze coachees. We horen telkens dat deze oefeningen hen nieuwe inzichten geven of dat het loslaten of accepteren nu wel lukt.


Thema’s die aan bod komen: bewustwording, acceptatie, vertrouwen, loslaten. Je gaat tijdens deze workshop deze werkvormen zelf aan den lijve ervaren. Daarnaast oefen en ervaar je hoe je jouw cliënten hierin kunt begeleiden en hoe je de werkvorm vervolgens kunt bespreken.

Emmely Heuvelmans & Marc Routs

Wij zijn gepassioneerde coaches met specialisatie in stress- en burn-out coaching. Wij zijn sterk overtuigd van de cruciale rol die ervaringsgerichte werkvormen, natuur en beweging hierin spelen. Ons enthousiasme om actief bezig te zijn, gekoppeld aan onze ervaring in natuurlijke omgevingen, en het duidelijke positieve effect op cliënten, motiveert ons om samen onze missie te verspreiden. Wij inspireren hulpverleners en coaches om ervaringsgerichte werkvormen buiten of binnen te integreren als essentieel onderdeel van jouw begeleiding.

Aanmelden

Klaar om deel te nemen aan de workshop "Ervaringsgerichte werkvormen"? Meld je aan en ontdek de kracht van ervaringsgericht leren en doen. Samen verder groeien en anderen begeleiden naar een beter leven na een burn-out.


Datum: Vrijdag 13 september 14.00 - 16.30

Dinsdag 17 september 14.00 - 16.30

Dinsdag 12 november 14.00 - 16.30


Waar: Baarlo, bosperceel achter Blokhut "De Koeberg" - Koeberg 1, 5991 NH Baarlo

Kosten: €175,- per workshop (Inclusief het E-Book met ervaringsgerichte werkvormen)

Schrijf je in voor onze 'Ervaringsgerichte werkvormen in de buitenlucht'-workshop en ontwikkel jezelf en anderen!

Meld je aan
×

Klik hieronder op 'Marc Routs' om mij een bericht te sturen via WhatsApp

× Waarmee kan ik je helpen?