Burnout coach in Limburg: deskundige begeleiding bij stress en burnout

Overwin je burnout en stress met coaching van Marc

Je krijgt hulp, advies en coaching op het gebied van voeding, slaap, ademhaling en gedrag. Ook krijg je praktische handvatten aangereikt die je eenvoudig in je dagelijks leven toepast. Zo kom je al heel snel weer wat beter in je vel te zitten en krijg je weer grip op je eigen leven.

Burnout- en stress signalen

De periode voor je burnout, heb je meestal al langer stress ervaren en vaak niet helemaal of helemaal niet geluisterd naar de signalen die op een burnout wijzen. Wanneer je dan uiteindelijk beseft en erkent dat je in die burnout terecht bent gekomen, betaal je daar zelf een hele hoge prijs voor: je herstelperiode gaat waarschijnlijk lang(er) duren, omdat je al die signalen lange tijd genegeerd hebt.

Effectieve burnout coaching: je MRoute naar herstel en vitaliteit

Bij MRoutes starten we elk coachingstraject met een persoonlijk intakegesprek. Samen duiken we in jouw verhaal en de uitdagingen waar je momenteel mee worstelt. Je bepaalt zelf wanneer het traject succesvol voor jou is. Ik help je om de wortels van je burnout te ontdekken en identificeer bronnen van overmatige stress. We onderzoeken valkuilen en patronen die je regelmatig tegenkomt en ik sta je bij in het omgaan met moeilijke en soms confronterende aspecten die tijdens het traject naar voren komen.

Bijvoorbeeld, we verkennen hoe je jouw burnout aanpakt en hoe je tegelijkertijd voor jezelf kunt zorgen zonder de verbinding met de buitenwereld te verliezen. En wat als blijkt dat die buitenwereld niet meer bij jou past? Samen met MRoutes werk je gestaag aan je herstel terwijl we positieve energiebronnen onthullen. Dit traject vindt plaats in de prachtige natuurlijke omgeving van Limburg & Brabant.

We organiseren 1-op-1 sessies op basis van een schema dat jou het beste past. En als je tussen de sessies door mijn begeleiding nodig hebt, reageer ik binnen 24 uur op je vragen. Begrijpend dat herstel een voortdurend proces is, ben ik er voor je, ook buiten de afgesproken tijden. Je hoeft het niet alleen te doen. Samen creëren we zekerheid en vertrouwen, en ik sta klaar om je te ondersteunen op jouw pad.

Luister naar de ervaring van Mike

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Pak ook de regie over je burn-out en stress

Meld je direct aan voor de intake

Meld je aan

Ontvang 7 preventieve tips tegen stress en/of burnout klachten direct in je inbox

7 tips tegen stress en/of burnout klachten
Ebook met 7 Preventieve tips tegen stress en/of burnout klachten
×

Klik hieronder op 'Marc Routs' om mij een bericht te sturen via WhatsApp

× Waarmee kan ik je helpen?