Marc, jouw life coach in Limburg

Krijg weer plezier

De life coaching van MRoutes is een persoonlijke en waardevolle ondersteuning bij al die verschillende fases in het leven wanneer een steuntje in de rug, een hand op je schouder of een luisterend oor nodig is. Beter inzicht in jezelf, meer voldoening of een betere balans tussen werk en vrije tijd: ik help je graag op weg om het samen te bereiken.

Ga aan de slag met nieuwe plannen

Ik breng jouw basis op orde en ik help je om je leven in basis weer stevig neer te zetten. Je hebt weer plezier, je komt weer toe aan de dingen waar je goed in bent en je gaat weer aan de slag met nieuwe plannen. Daarvoor krijg je praktische handvatten aangereikt die je eenvoudig in je dagelijks leven toepast. Zo kom je al heel snel weer wat beter in je vel te zitten heb je weer zin om aan de slag te gaan.

Hoe ziet het life coaching traject eruit?

Dit doen we in 1-op-1 sessies, die we in een schema invullen wat jou het beste past. Marc, je life coach in Limburg, begeleidt je te midden van de prachtige natuur.

Heb je mij tussen de sessies door een keer nodig? Ik reageer altijd binnen 24 uur op je vragen! Ik snap namelijk dat je niet alleen met je herstel bezig bent tijdens de sessies, maar dat het een continu proces is. Vandaar mijn bereidheid om je ook buiten de afgesproken tijden te helpen met raad en daad! Zo weet je dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik help je graag en dat geeft je ook weer een stukje zekerheid en vertrouwen.

Luister naar de ervaring van Leco

Deel 1

Deel 2

Luister ook naar de ervaring van Funs

Ook op zoek naar een life coach in Limburg?

Meld je direct aan voor de intake.

Meld je aan

Ontvang 7 preventieve tips tegen stress en/of burnout klachten direct in je inbox

7 tips tegen stress en/of burnout klachten
Ebook met 7 Preventieve tips tegen stress en/of burnout klachten
×

Klik hieronder op 'Marc Routs' om mij een bericht te sturen via WhatsApp

× Waarmee kan ik je helpen?