Verdiepingsworkshop Ervaringsgerichte Werkvormen

We gaan oefenen met nieuwe werkvormen die je coaching een geweldige boost geven!

Bij MRoutes bieden we diverse workshops die jou en jouw team ondersteunen op het pad van bewustwording, assertiviteit, perfectionisme, en acceptatie. Een daarvan is de workshop "Ervaringsgerichte werkvormen". Ontworpen om niet alleen deelnemers te laten ervaren, maar ook om praktijkondersteuners te trainen in het begeleiden van mensen met stress- of burnout klachten. Stap in de natuur, ontdek, en groei.

Een man en een vrouw trekken een stok in een grasveld.

Voor wie?

Praktijkondersteuners die de workshop Ervaringsgerichte werkvormen in juni 2022 bij het Zwarte Water (georganiseerd door Cohesie) hebben gevolgd krijgen in deze verdiepingsworkshop de mogelijkheid om bekende en nieuwe werkvormen met elkaar te oefenen. Tevens zal er ruim de tijd genomen worden om vragen en knelpunten in de begeleiding met elkaar te delen. Kortom, een workshop met veel inspiratie, verdieping, plezier en nieuwe werkvormen.

Door wie?

Emmely Heuvelmans en Marc Routs zijn gepassioneerde coaches met specialisatie in stress- en burn-out coaching. Ze zijn sterk overtuigd van de cruciale rol die ervaringsgerichte werkvormen, natuur en beweging hierin spelen. Hun enthousiasme voor actief bezig zijn, gekoppeld aan hun ervaring in natuurlijke omgevingen, en het duidelijke positieve effect op cliënten, motiveert hen om gezamenlijk hun missie te verspreiden. Ze inspireren hulpverleners en coaches om ervaringsgerichte werkvormen buiten of binnen te integreren als essentieel onderdeel van begeleiding.

Hoe en wat?

We gaan oefenen met nieuwe werkvormen die je coaching een geweldige boost geven! Het motto van deze workshop: ‘meer impact en variatie’, is natuurlijk ook van toepassing op de workshop zelf. We bieden een optimale mix van kijken en doen, van ontdekken en oefenen.

Info

Klaar om deel te nemen aan de “Verdiepingsworkshop ervaringsgerichte werkvormen"? Meld je aan en ontdek de kracht van ervaringsgericht leren en doen. Samen verder groeien en anderen begeleiden naar een beter leven na een burn-out.


Datum: Vrijdag 8 november 14.00 - 16.30

Waar: Baarlo, bosperceel achter Blokhut "De Koeberg" - Koeberg 1, 5991 NH Baarlo

Kosten: €175,- per workshop (Inclusief het E-Book met nieuwe ervaringsgerichte werkvormen)

Schrijf je in voor onze 'Verdiepingsworkshop Ervaringsgerichte werkvormen' en ontwikkel jezelf en anderen!

Meld je aan
×

Klik hieronder op 'Marc Routs' om mij een bericht te sturen via WhatsApp

× Waarmee kan ik je helpen?