Tarieven bij MRoutes

Investeren in jouw weg naar herstel

Bij MRoutes begrijpen we dat de weg naar herstel persoonlijk is, en daarom bieden we maatwerk coachingstrajecten. In tegenstelling tot een vaststaand pakket met voorspelbare tarieven, leveren wij trajecten die zijn afgestemd op jouw behoeften en doelen. Het is vergelijkbaar met vragen hoeveel een auto kost; het hangt af van het model en de opties die bij jou passen.

Marc Routs

Maatwerk in coaching

Onze benadering is gebaseerd op maatwerk, zowel qua inhoud als vorm. Er is geen standaardpakket met een vooraf bepaalde route op uur en tijd. Als ervaren coach, met zowel professionele als persoonlijke ervaring in coachingstrajecten, weet ik dat een intakegesprek essentiële inzichten biedt. Dit gesprek dient niet alleen om de koers en duur van het traject te bepalen, maar ook om wederzijdse verwachtingen af te stemmen.

Intakegesprek

Elk traject bij MRoutes start met een intakegesprek van ongeveer 60 minuten, waarin we samen handvatten vinden en het doel van het traject scherpstellen. De kosten voor een intake bedragen €85,-. Tijdens de intake, die plaatsvindt in een nabijgelegen natuurgebied, krijg je ook een voorproefje van mijn werkwijze.

Wat kun je verwachten tijdens een intake?

Na een telefonische kennismaking volgt het intakegesprek. We ontmoeten elkaar in de natuur, waar je direct kennismaakt met mijn benadering. Tijdens de intake onderzoeken we persoonlijke affiniteit en stellen we doelen scherp. Na afloop ontvang je een op maat gemaakt plan van aanpak, dat we samen bespreken.

Verschillende trajecten

Na het intakegesprek en het wederzijdse 'goede gevoel' beginnen we samen aan de (M)Route naar jouw persoonlijke doel. Omdat er diverse routes naar hetzelfde doel kunnen leiden, biedt MRoutes verschillende trajecten met uiteenlopende opzetten en prijzen. We onderscheiden particuliere en zakelijke coachingstrajecten, met verschillen in invulling en tarieven.

Mogelijkheden voor teruggaaf

Een coachingstraject kan niet alleen voor jou, maar ook voor je (werk)omgeving een waardevolle investering zijn op weg naar de beste versie van jezelf. Overleg met je werkgever of HR-adviseur over de mogelijkheden. MRoutes is ingeschreven bij de Nederlandse orde van beroepscoaches (NOBCO) en aangesloten bij de European Mentoring & Coaching Council (EMCC).

Ik sta open voor een gesprek over de mogelijkheden voor teruggave, bijvoorbeeld bij je werkgever, de Arbodienst, de belastingdienst, je ziektekostenverzekeraar, of het UWV. Jouw investering in zelfontwikkeling is waardevol, en MRoutes is er om jou op deze reis te begeleiden.


Investeer in jouw herstel

Marc heeft al meer dan 300 mensen gecoacht

Logo Nederlandse orde van beroepscoaches

Marc van MRoutes is aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO) en is één van de kwaliteitscoaches van Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine.

keurmerk-coachfinder
×

Klik hieronder op 'Marc Routs' om mij een bericht te sturen via WhatsApp

× Waarmee kan ik je helpen?