Meld je direct aan voor de intake
info@mroutes.nl

MRoutes begeleid mensen individueel om meer inzicht te krijgen in zichzelf en in het leven. Dit doe ik door 1-1 coaching in de buitenlucht.

Marc Routs
06-42252025

Search here!
mroutes-wave-slide1
Burn-out &
Stress coaching

Meer rust, minder stress en effectiever

mroutes-wave-slide1
Stress, overspannen
of burn-out

Start direct met je herstel
'in beweging start de verandering!'

mroutes-wave-slide1
Life coaching

Vind je balans tussen
vrije tijd en werk

mroutes-wave-slide1
Trainingen

Weet jij hoe je als ondernemer
patronen moet doorbreken?

previous arrow
next arrow

Tarieven MRoutes

Naast de verschillende types coaching (Burnout & stress, Life, Business, Sport) heeft MRoutes ook diverse trajecten. Vaak vragen mensen mij ‘wat kost dat nou, zo’n traject?’. Maar dat is ongeveer hetzelfde vragen als hoeveel een auto kost…

Maatwerk

Vooropgesteld: MRoutes levert maatwerk. Niet alleen qua inhoud, maar ook qua vorm. Er ligt hier geen kant-en-klaar pakket klaar, met een uitgestippelde route op uur en tijd. Net zo min als ik op voorhand kan vertellen (of voorspellen) hoe lang een traject gaat duren.

Maar het is ook niet helemaal een schot in het donker. Door mijn jarenlange ervaring als coach (en als ervaringsdeskundige in coachingstrajecten) weet ik dat een intake-gesprek vaak goede handvatten geeft. Niet alleen om de koers en richting te bepalen, maar ook om de duur van het traject in te kunnen schatten.

Intake

Elk traject begint dan ook met een intake gesprek, waarin zoals gezegd gezocht wordt naar handvatten. En het intakegesprek is tweerichtingsverkeer: het is niet alleen de manier voor mij om te kijken wat we samen kunnen doen en betekenen voor elkaar, maar ook het moment om te kijken wat jouw gevoel bij mij en mijn methodes is.

Een intake bij MRoutes duurt gemiddeld 60 minuten. Een intake kost €85,-.

Wat kun je verwachten tijdens een intake? 
Nadat we een telefonische kennismaking hebben gehad volgt de intake sessie. We spreken af in een natuurgebied in de buurt, zo maak je meteen kennis met mijn werkwijze. Tijdens de intake onderzoeken we of op persoonlijk vlak een match zijn en zetten we het doel van het traject scherp. Vervolgens ontvang je van mij een op maat gemaakt plan van aanpak die we later samen bespreken.

Verschillende trajecten

Na het initiële intake gesprek (en het wederzijdse ‘goede gevoel’) gaan we samen beginnen aan de (M)Route, op weg naar jouw persoonlijke doel. En omdat er veel verschillende routes naar een en hetzelfde doel kunnen leiden, heeft MRoutes dan ook verschillende trajecten met verschillende opzetten en verschillende prijzen.

Ook is er een onderscheid gemaakt tussen particuliere en zakelijke coachingstrajecten, waarbij er niet alleen een verschil is in invulling, maar ook in prijsstelling. Heeft u interesse? Neem dan contact op voor meer informatie

Mogelijkheden teruggaaf

Een coachingstraject volgen is niet alleen voor jou, maar ook voor je (werk)omgeving vaak een welkome aanvulling op de weg naar de beste versie van jezelf. Overleg daarom eens met je werkgever of HR-adviseur. Uit ervaring weet ik dat werkgevers graag investeren in jou als medewerker.

Ik bespreek graag met jou de mogelijkheden voor teruggave bij bijvoorbeeld je werkgever, de Arbodienst van je bedrijf, de belastingdienst de ziektekostenverzekeraar of UWV. MRoutes staat ingeschreven bij de Nederlandse orde van beroepscoaches (NOBCO) aangesloten bij European Mentoring & Coaching Council (EMCC).

×

Hoi!

Klik hieronder op 'Marc Routs' om mij een bericht te sturen via WhatsApp of stuur mij een e-mail naar info@mroutes.nl

× Waarmee kan ik je helpen?