MRoutes Methode

Natuurlijk bewegen naar regie over jouw leven

Bij MRoutes helpen we je bewegen door te bewegen, om zo de kern van jouw uitdagingen te bereiken en de regie over je leven terug te pakken. Onze coachingsessies vinden plaats in de prachtige natuur van Noord-Limburg en Zuidoost-Brabant, waar je kunt ontspannen zonder prestatiedruk. Hier bepaal jij het tempo en ritme, waardoor de vrijgekomen energie maximaal benut kan worden voor wat er écht toe doet.

Natuur als kracht

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de natuur stress vermindert, aandachtsmoeheid reduceert en uitnodigt tot lichaamsbeweging. Tijdens onze sessies beweeg je zonder prestatiedruk, wat resulteert in een zuurstofboost voor zowel lichaam als geest. Door te bewegen in de buitenlucht ervaar je niet alleen lichamelijke, maar ook mentale beweging. Van uitzichten naar inzichten, MRoutes biedt coaching in de natuur voor diverse coachvragen op individueel, team- en organisatieniveau.

Een sessie in de natuur zorgt voor een ontspannen en aangename sfeer. Het is gemakkelijker om uitdagingen aan te gaan tijdens een wandeling naast je coach, waarbij oogcontact minder cruciaal is. Stiltes, emotionele momenten, en aarzelingen vinden een natuurlijke plek in dit informele face-to-face-gesprek.


De natuur biedt talloze metaforen die abstracte zaken concreet maken. Afstand nemen van gedachten, zoals tegen een boom leunen, opent de deur naar inzicht. Welke tak staat voor jou als metafoor in de situatie waarin je nu verkeert? Afstand nemen onthult perspectieven, en vanuit die observatie ontstaan behoeften, gedachten, en helpende acties. Bewustwording van eigen gedrag is de eerste stap in de ontwikkeling van nieuwe, effectievere patronen.

Persoonlijke Aanpak

Via de MRoutes-methode ontdekken we samen welke stappen jij wilt zetten, op een manier die past bij jouw leven. Ik begeleid je om te begrijpen hoe jij jezelf kunt helpen, met focus op het pad dat jij wilt bewandelen en het resultaat dat jij wilt bereiken.


Wandelen, joggen, of fietsen in de prachtige natuurgebieden van Noord-Limburg of Zuidoost-Brabant maakt integraal deel uit van deze persoonlijke aanpak.

Er even helemaal op uit

Fases van Ontwikkeling

De MRoutes-methode omvat drie fases: Acceptatie, Herstel, en Doen. In de Acceptatiefase leggen we de basis door burn-out, overspannenheid, of chronische stress te accepteren en een startpunt te creëren. In de Herstelfase verschuiven we van moeten naar willen, ontdekken we wie we zijn en wat we kunnen, en nemen we zelf de regie. De Doen-fase richt zich op het toepassen en bijhouden van het geleerde in de praktijk, het leren vertrouwen op gevoel, het maken van goede keuzes, en re-integratie.

Persoonlijke begeleiding

De MRoutes-methode biedt intensieve begeleiding als persoonlijke coach. Dagelijks sta ik voor je klaar tijdens ons traject, waarbij je fouten mag maken die goed zijn voor jouw groei. Mijn aanpak volgt het totale mens-principe, een benaderingswijze die zich richt op talent, gerichtheden, en karakter.

onderhoud-coaching

Kennis en vaardigheden in beweging

Mijn coachingsessies combineren elementen uit verschillende opleidingen en worden ondersteund door voortdurende ontwikkeling. Mijn kennis en vaardigheden op het gebied van coaching blijven up-to-date via opleidingen, workshops, en trainingen.


De MRoutes-methode is zeer effectief voor professionals en particulieren die belemmerende patronen willen transformeren. Ervaar zelf de kracht van beweging

Pak de regie over je burn-out en stress

Ontvang 7 preventieve tips tegen stress en/of burnout klachten direct in je inbox

7 tips tegen stress en/of burnout klachten
Ebook met 7 Preventieve tips tegen stress en/of burnout klachten
×

Klik hieronder op 'Marc Routs' om mij een bericht te sturen via WhatsApp

× Waarmee kan ik je helpen?