Vergoeding van Coaching

Ontdek jouw mogelijkheden

Ben je op zoek naar coaching en wil je weten welke vergoedingsmogelijkheden er zijn? Bij MRoutes helpen we je graag de beste optie te vinden die past bij jouw situatie. Lees verder om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn en hoe we je kunnen ondersteunen.

Marc Routs

Bij MRoutes bieden we een gratis telefonisch consult aan om snel meer duidelijkheid te krijgen over de vergoedingsmogelijkheden voor coaching. Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Mogelijkheden tot vergoeding

CAO-regeling

Veel werkgevers investeren in de persoonlijke ontwikkeling van hun werknemers. Sommige CAO's bevatten specifieke regelingen voor coaching en persoonlijke ontwikkeling. Raadpleeg je CAO of neem contact op met je HR-manager voor meer informatie.

Opleidings- en coachingbudget

Vaak beschikken HR-managers over een budget voor opleidingen en coaching. Door tijdig gebruik te maken van deze budgetten kunnen kosten worden bespaard en kan preventief worden ingespeeld op stressgerelateerde klachten. Bij MRoutes ondersteunen we je graag bij het opstellen van een plan en het presenteren van een offerte aan je HR-manager.

Bespreekbaar maken bij leidinggevende

Als je HR-manager niet verantwoordelijk is voor de uitgaven voor persoonlijke ontwikkeling, kun je dit bespreken met je leidinggevende of directeur. Ook hierbij kunnen we je ondersteunen met een plan en een passende offerte.

Belastingaftrek voor ondernemers

Ondernemers kunnen de kosten van coaching aftrekken van de belasting als bedrijfskosten. Overleg altijd eerst met je accountant of belastingadviseur voor advies op maat.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Veel arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zijn bereid (gedeeltelijk) bij te dragen aan coaching bij stress en burn-out. Dit kan preventief of als onderdeel van het herstelproces zijn.

Zorgverzekering

Hoewel coaching niet standaard wordt vergoed vanuit de basisverzekering, bieden sommige aanvullende zorgverzekeringen (gedeeltelijke) vergoedingen voor coaching. Raadpleeg je zorgverzekeraar voor meer informatie.

Bij MRoutes staan we klaar om je te ondersteunen bij het vinden van de juiste vergoedingsmogelijkheid voor jouw coachingstraject. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een gezonder en veerkrachtiger leven.

Investeer in jouw herstel

Marc heeft al meer dan 300 mensen gecoacht

Logo Nederlandse orde van beroepscoaches

Marc van MRoutes is aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO) en is één van de kwaliteitscoaches van Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine.

keurmerk-coachfinder
×

Klik hieronder op 'Marc Routs' om mij een bericht te sturen via WhatsApp

× Waarmee kan ik je helpen?