Ervaringsgerichte Workshops in de Natuur

Ontdek en begeleid

Bij MRoutes bieden we diverse workshops die jou en jouw team ondersteunen op het pad van bewustwording, assertiviteit, perfectionisme, en acceptatie. Een daarvan is de workshop "Ervaringsgerichte werkvormen in de natuur". Ontworpen om niet alleen deelnemers te laten ervaren, maar ook om praktijkondersteuners te trainen in het begeleiden van mensen met stress- of burnoutklachten. Stap in de natuur, ontdek, en groei.

Ontdek jouw favoriete werkvormen

Tijdens deze workshop maak je kennis met mijn persoonlijke top 10 van effectieve werkvormen. Specifiek gericht op thema's zoals bewustwording, assertiviteit, perfectionisme, en acceptatie. Ik geloof in de kracht van ervaringsgericht leren, en deze workshop biedt een unieke kans om deze werkvormen zelf aan den lijve te ervaren.

De kracht van deze workshop ligt niet alleen in het zelf ervaren van de oefeningen, maar ook in het leren hoe je anderen met stress- of burnoutklachten hierin kunt begeleiden. We gaan verder dan theoretisch begrip; je zult actief oefenen en ervaren hoe je deze werkvormen kunt inzetten als stress- en burnoutcoach.

Na elke ervaringsgerichte oefening is er ruimte voor reflectie en verdieping. We zullen bespreken hoe je de werkvormen kunt toepassen in verschillende situaties en met diverse doelgroepen. De focus ligt op praktische toepasbaarheid, zodat je direct aan de slag kunt in jouw coachingpraktijk.

Om een intensieve en persoonlijke ervaring te waarborgen, houden we de groepsgrootte beperkt. Met minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers gaan we samen de natuur in. Deze kleinschaligheid stelt ons in staat om diepgaand te werken en de individuele behoeften van elke deelnemer te benaderen.

Inzichten

Of je nu een professional bent die zijn coachingsvaardigheden wil uitbreiden of iemand die gewoon interesse heeft in persoonlijke groei, deze workshop biedt waardevolle inzichten. De natuur fungeert als onze leeromgeving, waardoor de ervaring nog dieper en duurzamer wordt.

Aanmelden

Klaar om deel te nemen aan de workshop "Ervaringsgerichte werkvormen in de natuur"? Meld je aan en ontdek de kracht van ervaringsgericht leren. Samen gaan we op ontdekkingstocht, groeien we, en leren we hoe we anderen kunnen begeleiden op hun reis naar herstel.

Schrijf je in voor onze 'Ervaringsgerichte werkvormen in de natuur'-workshop en ontplooi jezelf en anderen!

Meld je aan
×

Klik hieronder op 'Marc Routs' om mij een bericht te sturen via WhatsApp

× Waarmee kan ik je helpen?