Meld je direct aan voor de intake
info@mroutes.nl

MRoutes begeleid mensen individueel om meer inzicht te krijgen in zichzelf en in het leven. Dit doe ik door 1-1 coaching in de buitenlucht.

Marc Routs
06-42252025

Search here!

Borgingsfase

Toepassen en bijhouden van het geleerde in de praktijk

Langzaam aan worden je cirkels van belasting weer ruimer, het begint natuurlijk bij goed zorgen voor jezelf, vervolgens voor de mensen en de onderwerpen die je symbolisch ‘op de mond zoent’, dan die je ‘op de wang zoent’, die je ‘een hand geeft’ enzovoorts. Als je aangeeft ‘het gaat goed’, juist dan toetsen we het in alle lagen van ‘jouw praktijk’, oftewel ‘jouw leven’.

 • Borgen en vasthouden

Bij MRoutes wordt er gewerkt aan een beter leven na een hele vervelende fase (burn out, chronische stress e.d.) oftewel we werken aan en richting de beste versie van jezelf. Pas als je jezelf helemaal okay vindt, zoals je bent, dan spreken we van een succesvol coachtraject. Hier dienen we nieuwe patronen te borgen en vast te houden. Dat heeft tijd, moed, training en succesbeleving nodig.

 • Leren vertrouwen op gevoel

Nogmaals, pas als je jezelf helemaal okay vindt, zoals je bent, dan zit je in een fase waar je kunt vertrouwen op je gevoel. Je bent dan altijd in een goede balans als het gaat om in verbinding met jezelf en je omgeving te zijn.

 • Goede keuzes blijven maken

Waarom ga je ieder jaar twee keer naar een tandarts? Om je gebit te onderhouden lijkt me. Structureel weer eens een coachsessie, zou ook goed voor je zijn! Waarom denk je dat alle topsporters een coach hebben? Jij levert toch ook topsport!

Interesse? Meld je direct aan voor de intake.

  ×

  Hoi!

  Klik hieronder op 'Marc Routs' om mij een bericht te sturen via WhatsApp of stuur mij een e-mail naar info@mroutes.nl

  × Waarmee kan ik je helpen?