Stress- en burn-out

coaching voor ondernemers en ondernemende types in Deurne

Overwin je burn-out en stress met coaching van Marc

Bij MRoutes stress- en burn-out coaching Deurne nemen we niet genoegen met alleen het oplossen van het problemen maar werken we toe naar jouw droom als ondernemer! Dit doen we volgens het totale mens-principe. Deze menskundige benaderingswijze verdiept zich in het functioneren van de mens op basis van talent, oriëntatie en karakter en dan vooral de balans daartussen. Niet alleen het gedrag van mensen maar ook de onderliggende drijfveren bepalen hoe iemand zich kan ontwikkelen om zo de beste versie van zichzelf te zijn. Met de coaching van MRoutes krijg je de tools aangereikt om die versie te vinden en vast te houden.

Bij MRoutes stress- en burn-out coaching werken we naar jouw droom volgens deze 7 pijlers:

Mijn route


Regie weer gaan pakken op weg naar zelfredzaamheid


Outdoor, buiten in beweging, zonder prestatiedruk


Uitdaging, de focus op kansen, niet blijven hangen in problemen


Trainen van nieuwe patronen die jou succes gaan opleveren


Eigenaarschap, je moet de ‘wil’ hebben en houden, geen plaats voor een slachtofferrol


Sterker in je schoenen, door meer mentale veerkracht


Daarnaast ben ik niet alleen een stress- en burn-out coach maar ook een buddy waarop je kan en mag terugvallen. De gehele duur van het coaching traject sta ik naast je, achter je en voor je. Om je te adviseren, te begeleiden en te trainen.

Zeker als sporter, vond een ambitieuze Brabantse kerel vaak, dat hij een keuze moest maken. Maar dan wel meteen de juiste keuze! Meestal was het ‘de aanval’, de kortste weg naar het doel. De lange, gevaarlijke pass, het liefst vanuit zijn laatste-man-positie naar spits de spits van zijn team, om dan al in de eerste minuut van de voetbalwedstrijd het succes van een doelpunt te willen voelen! Maar wanneer het niet lukte, of sterker nog wanneer hij nog niet wist wat hij wilde, dan vond hij daar wat van. ‘Twijfel’ was een keuze van de loser, degene die het niet weet, de speler die geen winnaar is.

Ruim een jaar geleden zat hij bij een uitvaart en hoorde hij de spreekster zeggen, …”van hem (de overledene) heb ik geleerd dat twijfel ook een antwoord is”. En toen viel het kwartje! Twijfel zorgde bij hem voor verwarring, het voelde vervelend. Het heeft geen houvast, nergens, een fase van verwarring wilde hij overslaan. Maar wat nou als hij het ging zien als een ontwikkeling naar nieuwe inzichten. De ontwikkeling die hem laat zien dat hij op de weg is naar iets beters, iets wat waardevoller is dan wat er nu is. De fase van verwarring is de doortocht naar verandering. Het brengt hem uiteindelijk steeds meer mentale en fysieke rust en ontspanning als hij twijfel durfde te zien!

Herken je aan jezelf dat je twijfel niet wil en wil je het veranderen? Neem gerust eens contact op met MRoutes Coaching, daar kunnen we je zeker mee helpen!

Pak de regie over je burn-out en stress

Meld je direct aan voor de intake

Meld je aan
×

Klik hieronder op 'Marc Routs' om mij een bericht te sturen via WhatsApp

× Waarmee kan ik je helpen?