X-Route: Heemskerk aan Zee

Van binnen naar buiten...

Regisseur van je eigen leven, persoonlijk leiderschap en inspirerend leiderschap. Hierin is het cruciaal dat je jezelf goed kent. Wie ben jij als persoon en waarom doe je wat je doet?

Een groep mensen die bij zonsondergang op het strand zitten.

In dit programma staat het onderzoek naar jouw gevoel als kompas, je eigen behoeften, je persoonlijk leiderschap en het activeren van je verborgen potentieel centraal. Onze huidige samenleving verwacht dat je snel kunt inspelen op veranderingen, veranderende eisen en omstandigheden. Hoe blijf je in die hecktiek trouw aan je eigen waarden? Met jouw eigen persoonlijke groei maak je in je werk ook de groei van je collega’s, teamleden en/of samenwerkingspartners mogelijk en optimaliseer je de onderlinge

samenwerking.


Vier professionals / leidinggevenden / ondernemers nemen in deze driedaagse actief deel aan deze verdere ontdekkingsreis gericht op jouw eigen wensen en doelen. Samen met de groep kun je deelnemen aan een impactvol en praktijkgericht programma rondom de aanscherping van jouw persoonlijk leiderschap. Een bijzondere en misschien wel levensveranderende ervaring in de uitgestrekte natuur van Heemskerk aan Zee.

 

Dit programma brengt je vele persoonlijke inzichten én valkuilen vanuit een inspirerende leeromgeving met concrete leiderschap casuïstiek, praktijkgerichte opdrachten en enkele intervisiemomenten. Vanuit diverse spiegels wordt jouw ontwikkeling gevoed om daarmee concrete vervolgstappen te zetten in je persoonlijk leiderschap. We genereren inzichten en mogelijke oplossingsrichtingen voor belangrijke vraagstukken voor jezelf, je privéleven en je werkende bestaan (organisatie en bedrijf). Deze inzichten vertaal je in een SMART actieplan.


De follow-up wordt intensief gecoached door de trainer en je buddy, zodat je ook écht concrete stappen zet in je ontwikkeling.

Programma

Wanneer: 26, 27 & 28 juni

Waar: Heemskerk aan Zee

Prijs: €1095,- excl. BTW

Word weer regisseur van je eigen leven

Meld je direct aan voor X-Route 2024

Meld je aan
×

Klik hieronder op 'Marc Routs' om mij een bericht te sturen via WhatsApp

× Waarmee kan ik je helpen?