Meld je direct aan voor de intake
info@mroutes.nl

MRoutes begeleid mensen individueel om meer inzicht te krijgen in zichzelf en in het leven. Dit doe ik door 1-1 coaching in de buitenlucht.

Marc Routs
06-42252025

Search here!

Coaching in Horst
aan de Maas op het gebied van stress- en burn-out voor ondernemers en ondernemende types

MRoutes Horst aan de Maas. MRoutes is dé stress- en burn-out coach uit de regio en ook actief in Horst!

 

Met de coaching van MRoutes krijg je als ondernemer de tools aangereikt om de beste versie van jezelf te vinden en vast te houden. Niet alleen het gedrag van mensen, maar ook de onderliggende drijfveren bepalen hoe iemand zich kan ontwikkelen. Daarom werkt MRoutes volgens het totale mens-principe. Dit is een menskundige benaderingswijze die zich verdiept in het functioneren van de mens op basis van talent, oriëntatie en karakter en dan vooral de balans ertussen.

Bij MRoutes stress- en burn-out coaching werken we naar jouw droom volgens deze 7 pijlers:

 

M ijn route

 

R egie weer gaan pakken op weg naar zelfredzaamheid

 

O utdoor, buiten in beweging, zonder prestatiedruk

 

U itdaging, de focus op kansen, niet blijven hangen in problemen

 

T rainen van nieuwe patronen die jou succes gaan opleveren

 

E igenaarschap, je moet de ‘wil’ hebben en houden, geen plaats voor een slachtofferrol

 

S terker in je schoenen staan, door meer mentale veerkracht

Veel mensen hoor ik het om me heen zeggen. Zo, nu eindelijk het einde van het jaar. Of, nu begint het voorjaar, of de zomer. Een weekje, of een paar weekjes voor mij en de familie! Heerlijk! Bij mij rijst dan meteen de vraag, wie is dan ‘mij’?

 

Als het goed is sta jezelf toch centraal in je leven?! Buiten je rol als accountmanager, directeur, docente, verpleegkundige, vader, moeder, echtgenoot, voorzitter, kostwinner, trainster, vriend van en vrijwilliger…

 

Heb je jezelf wel eens de vraag gesteld, wie als persoon nu achter of onder deze rollen zit? Nee? Dan wordt het eens tijd! Tijd om in jezelf te gaan investeren. Wacht niet op het moment dat je een cadeau van iemand anders krijgt. Wacht niet op je werkgever, maar pak zelf het initiatief, om er eens achter te komen waar jij ‘echt van aangaat’, wat je dus veel energie geeft! Of aan de andere kant ‘van uitgaat’, of wat je (al langere tijd) onderdrukt, wat dus (ongemerkt) veel energie van je vreet. Ga eens leven (!) in plaats van te overleven, het is maar een relatief kort bestaan dat je leeft. Investeer dus in jezelf! Bel me eens op, ik kan je er heel goed mee op gang brengen en begeleiden!

 

Zo ook bij Veronique (fictieve naam), een 48 jarige vrouw uit Horst, die al jaren de dingen deed, zoals ze dacht dat het moest. Maar van wie? Van haar werkgever in Broekhuizenvorst? Eerst vol tegen een muur aanlopen, niet meer verder komen. Vervolgens nog willen vechten met dat beetje kracht wat er nog was, maar langzaam tot het inzicht komen dat ze terug moest naar haar eigen kern. Na de eerste rust die ze gevonden had, begon ze aan een moodboard voor haarzelf te maken. Ze pakte een mega stapel tijdschriften en pakte er een paar weken de tijd voor om alle plaatjes, foto’s, titels en teksten uit te knippen, die heel goed bij haarzelf passen. Lees goed, bij ‘haarzelf passen’ ja!!! Vandaar ging ze kijken hoe haar dagelijkse invulling van de dag van de toekomst eruit moest gaan zien. Niet voor haar man, niet voor haar werkgever en niet voor haar bejaarde moeder, die volgens haar eigen gevoel nog steeds afwijzend over haar schouder meekeek.

 

Dit is het resultaat, waar ze enorm trots op is, waar ze haar eigen tijd in gestoken heeft. Voor wie, voor haarzelf! Ze heeft al genoeg bewezen in haar leven dat ze voor anderen heeft klaar gestaan. Dit ‘moodboard’ geeft haar power! Dit is de basis, die ze teruggevonden heeft en op dat pad wil, en gaat ze verder. En ze is zo stellig en heeft inmiddels de benodigde gemoedsrust om ermee aan de slag te gaan, zodat o.a. het juiste werk op haar pad / moodboard komt.

 

Herken je dat je in deze fase zit en wil je er iets mee? Je mag altijd gewoon eens geheel vrijblijvend bellen (o6-42252025) of stuur me hier een bericht om te sparren over jouw situatie.

Interesse? Meld je direct aan voor een vrijblijvend gesprek.

    ×

    Hoi!

    Klik hieronder op 'Marc Routs' om mij een bericht te sturen via WhatsApp of stuur mij een e-mail naar info@mroutes.nl

    × Waarmee kan ik je helpen?