Meld je direct aan voor de intake
info@mroutes.nl

MRoutes begeleid mensen individueel om meer inzicht te krijgen in zichzelf en in het leven. Dit doe ik door 1-1 coaching in de buitenlucht.

Marc Routs
06-42252025

Search here!

Life coaching

Vaak hoor je gesprekken of discussies over ‘het doel en de zin van het leven’. Dat zijn vraagstukken die larger than life zijn en waar geen eenduidig antwoord op te geven is. Waarom niet? Omdat ‘het doel en de zin’ voor iedereen anders is! Daarom focust MRoutes zich samen met jou op ‘het doel en de zin van jouw leven’.

Inzicht & uitzicht

Met de persoonlijke life coaching van MRoutes krijg je inzicht in jezelf en je (levens)doelen. Aan de hand van vragen en gesprekken proberen we samen beter te begrijpen wie je bent en wat je nou eigenlijk wil. Dat doen we door samen te ontdekken wat je belangrijk vindt, wat je echt wenst te bereiken, maar ook door te kijken naar hoe je dit kunt vormgeven.

Door eerst inzicht in jezelf en je doelen te krijgen, kunnen we vervolgens samen bekijken wat er moet veranderen aan je gedrag, instelling en/of omgeving. Deze veranderingen vormen samen met de tools die je daarbij nodig hebt de ingrediënten die ervoor zorgen dat je ook uitzicht op die doelen hebt.

Fases

In ieders leven zijn er verschillende fases die invloed hebben op je welzijn. Sommige momenten overkomen je, andere momenten zijn een keuze. En de ene keer is het een keuze van jezelf, terwijl het de andere keer het gevolg is van keuzes van anderen. Maar ze hebben allemaal op hun eigen manier invloed op jouw (kwaliteit van) leven.

 

De life coaching van MRoutes is een persoonlijke en waardevolle ondersteuning bij al die verschillende fases in het leven wanneer een steuntje in de rug, een hand op je schouder of een luisterend oor nodig is. Beter inzicht in jezelf, meer voldoening of een betere balans tussen werk en vrije tijd: ik help je graag op weg om het samen te bereiken.

De (M)Route

Bij een coachtraject van MRoutes beginnen we altijd met een persoonlijk intakegesprek. Hierin kijken we samen naar je verhaal en waar je nu tegen aanloopt en geef je aan wanneer het traject voor jou geslaagd is. Mijn life coaching staat voor doelgerichte gesprekken om datgene wat jíj belangrijk vindt uit je leven te halen. Als coach stel ik de juiste vragen om zo je specifieke behoeften duidelijk te krijgen en begeleid ik je om die gewenste levensveranderingen te maken.

Je leert en gaat keuzes maken die jezelf wilt (en niet die keuzes die je omgeving van je verwacht of van je wil) op een authentieke manier. Bewustwording, zelfontplooiing en authenticiteit zijn kernbegrippen bij life coaching. Samen met MRoutes werk je stap voor stap aan je herstel en onderzoeken we wat jou weer positieve energie geeft. Dit doen we door ons te bewegen in een mooi natuurgebied in Limburg, Noord-Brabant of Gelderland.

Aan de slag

Ik breng jouw basis op orde en ik help je om je leven in basis weer stevig neer te zetten. Je hebt weer plezier, je komt weer toe aan de dingen waar je goed in bent en je gaat weer aan de slag met nieuwe plannen. Daarvoor krijg je praktische handvatten aangereikt die je eenvoudig in je dagelijks leven toepast. Zo kom je al heel snel weer wat beter in je vel te zitten heb je weer zin om aan de slag te gaan.

Dit doen we in 1-op-1 sessies, die we in een schema invullen wat jou het beste past. Heb je mij tussen de sessies door een keer nodig? Ik reageer altijd binnen 24 uur op je vragen! Ik snap namelijk dat je niet alleen met je herstel bezig bent tijdens de sessies, maar dat het een continu proces is. Vandaar mijn bereidheid om je ook buiten de afgesproken tijden te helpen met raad en daad! Zo weet je dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik help je graag en dat geeft je ook weer een stukje zekerheid en vertrouwen.

Interesse? Meld je direct aan voor een vrijblijvend gesprek.

    ×

    Hoi!

    Klik hieronder op 'Marc Routs' om mij een bericht te sturen via WhatsApp of stuur mij een e-mail naar info@mroutes.nl

    × Waarmee kan ik je helpen?