Meld je direct aan voor de intake
info@mroutes.nl

MRoutes begeleid mensen individueel om meer inzicht te krijgen in zichzelf en in het leven. Dit doe ik door 1-1 coaching in de buitenlucht.

Marc Routs
06-42252025

Search here!

Business coaching

Zakendoen en alle zaken goed doen? Een lastige spagaat voor veel ondernemers. Probeer maar eens op de juiste momenten aan alle knoppen te draaien: je werk, je werknemers, je klanten. En maar al te vaak hebben deze pijlers andere of zelfs tegenstrijdige belangen en wensen. De business coaching van MRoutes helpt je alles in goede banen te leiden.

Loslaten

Veel ondernemers vinden loslaten het moeilijkste wat er is: werk aan anderen overlaten, dingen uit handen geven en soms zelfs stoppen met een bedrijf(sonderdeel). Maar ook bepaalde gedachten en overtuigingen loslaten kan erg moeilijk zijn. Ook als je weet dat ze zinloos zijn. Zélfs als je weet dat ze zinloos zijn. Doe ik het wel goed? Had ik het anders moeten doen? Wat als…? MRoutes heeft geen pasklare antwoorden op deze vragen. Maar we kunnen samen wel op zoek gaan naar de bewustwording die jou als ondernemer in je kracht zet.

Want door bepaalde zaken en gedachten wel los te laten, ga je merken dat het beter met je gaat. En de kans dat het daardoor beter met je onderneming gaat is heel erg groot. Als jij als ondernemer goed in je vel zit ben je in staat om het maximale uit jezelf én je omgeving te halen.

Werken (aan jezelf)

Als ondernemer ben je ‘nooit niet aan het werk’: zelfs als je niet letterlijk aan het werken bent, ben je wel met je werk bezig. En is het niet in je handelen, dan is het wel in je denken. Want ‘denken aan de zaak’ is ook werken. Wanneer dat de overhand neemt, dan kom je als ondernemer wellicht niet meer toe aan datgene waar je goed in bent, wat je het liefste doet en waar je gelukkig van wordt.

De (M)Route

Bij een coachtraject van MRoutes beginnen we altijd met een persoonlijk intakegesprek. Hierin kijken we samen naar je verhaal en waar je nu tegen aanloopt en geef je aan wanneer het traject voor jou geslaagd is. MRoutes gaat samen met jou aan de slag om jezelf te ontwikkelen op de volgende vier vlakken:

 • Persoonlijke ontwikkeling (jij als mens)
 • Professionele ontwikkeling (jij als ondernemer)
 • Profilering/positionering (jouw bedrijf)
 • Aannemen/aansturen (jouw medewerkers)

Als ondernemer denk je dan direct: ‘en wat levert me dat op?’. Daar kan ik helder en duidelijk in zijn: je gaat gerichter en efficiënter werken, je gaat weer de dingen doen waar je goed in bent én die jou goed doen. Je wordt weer een ondernemende ondernemer. Daarvoor ben je er ooit mee begonnen!

Aan de slag

Ik breng jou weer terug naar je eigen persoon(lijkheid). Deze stroomt namelijk door de onderneming heen en daarom is het belangrijk om bij jezelf als ondernemer te starten. Wanneer we door de coaching van MRoutes bij jouw eigen unieke persoonlijkheid komen, dan ben je ook in staat een unieke onderneming neer te zetten en je eigen koers te varen. En daar heeft iedereen het meeste profijt van: de onderneming, de mensen om je heen en vooral jij zelf!

Dit traject doen we in 1-op-1 sessies, die we in een schema invullen dat jou het beste past. Heb je mij tussen de sessies door een keer nodig? Ik reageer altijd binnen 24 uur op je vragen! Ik snap namelijk dat je niet alleen met je herstel bezig bent tijdens de sessies, maar dat het een continu proces is. Vandaar mijn bereidheid om je ook buiten de afgesproken tijden om te helpen met raad en daad! Zo weet je dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik help je graag en dat geeft je ook weer een stukje zekerheid en vertrouwen.

Interesse? Meld je direct aan voor een vrijblijvend gesprek.

  ×

  Hoi!

  Klik hieronder op 'Marc Routs' om mij een bericht te sturen via WhatsApp of stuur mij een e-mail naar info@mroutes.nl

  × Waarmee kan ik je helpen?