Meld je direct aan voor de intake
info@mroutes.nl

MRoutes begeleid mensen individueel om meer inzicht te krijgen in zichzelf en in het leven. Dit doe ik door 1-1 coaching in de buitenlucht.

Marc Routs
06-42252025

Search here!

Sport coaching

Sporten. Voor de een ‘n moetje, voor de ander een must. Maar de gedeelde factor is bijna altijd ‘dat doel’. En of dat nou het (uit)lopen van de Venloop is, algemeen fitter worden of een (eigen) toptijd neerzetten op een fietsklim in de Alpen: MRoutes ondersteunt je in de weg naar het bereiken van dat doel. 

Gericht aan de slag

Een goede coach weet je te motiveren, inspireren en faciliteren tijdens de begeleiding. Dat zijn dan ook de rollen die MRoutes bekleedt wanneer we samen dat sportcoachingstraject ingaan. Jou motiveren om door te gaan, ook wanneer het even tegen zit. Jou inspireren met achtergrondverhalen, maar ook je eigen inspiratie naar boven halen. En jou faciliteren met tips en schema’s, om zo bij te kunnen dragen aan jouw succes.

Uiteindelijk moet je die prestatie, (hoe groot, klein of ambitieus dan ook) zelf leveren. Maar op weg daar naar toe en misschien zelfs wel op het moment suprême kun je door gerichte coaching op de juiste manier aan de slag.

Persoonlijke coach

Misschien is er iets dat je tegenhoudt. ‘Ik kan het toch niet’, ‘Ik heb het al vaker geprobeerd en nooit volgehouden’ of ‘Ik weet niet eens waar en hoe ik moet beginnen’. Maar in je hoofd neem je geen genoegen met deze argumenten, het blijft je bezig houden. Neem dan die eerste stap naar sportcoaching. Want door deze begeleiding en stimulering gaat het je wél lukken.

De ene keer ben ik de stok achter de deur (om niet stiekem een sessie te skippen), de andere keer de ervaringsdeskundige (die ook ooit tegen die problemen is aangelopen). Want MRoutes kan in het sportcoachingstraject schakelen tussen de verschillende rollen waar jij op dat moment het meeste behoefte aan hebt. Zo word je uitgedaagd, gestimuleerd en begeleid. Personal coaching op de meest persoonlijke manier!

De (M)Route

Bij een coachtraject van MRoutes beginnen we altijd met een gericht intakegesprek. Hierin kijken we samen naar je verhaal en waar je nu tegen aanloopt en geef je aan wanneer het traject voor jou geslaagd is. Samen gaan we op zoek naar een passend schema (of misschien zelfs wel naar een passende sport!), om daarna te kijken wat je precieze doel is.

Vervolgens aan de slag. Samen! En in dit geval letterlijk samen: ik loop/wandel/fiets graag met je mee. In jouw tempo, in jouw ritme. Heerlijk bewegen in een mooi natuurgebied in Limburg, Noord-Brabant of Gelderland, om zo dat doel te bereiken. Iets waar je trots op kan zijn!

Aan de slag

Ik breng jouw basis op orde en ik help je om je leven in basis weer stevig neer te zetten. Je krijgt hulp, advies en coaching op het gebied van voeding, slaap, ademhaling en gedrag. Ook krijg je praktische handvatten aangereikt die je eenvoudig in je dagelijks leven toepast. Zo kom je al heel snel weer wat beter in je vel te zitten en krijg je weer grip op je eigen leven.

Dit doen we in 1-op-1 sessies, die we in een schema invullen dat jou het beste past. Heb je mij tussen de sessies door een keer nodig? Ik reageer altijd binnen 24 uur op je vragen! Ik snap namelijk dat je niet alleen met je herstel bezig bent tijdens de sessies, maar dat het een continu proces is. Vandaar mijn bereidheid om je ook buiten de afgesproken tijden om te helpen met raad en daad! Zo weet je dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik help je graag en dat geeft je ook weer een stukje zekerheid en vertrouwen.

Interesse? Meld je direct aan voor een vrijblijvend gesprek.

    ×

    Hoi!

    Klik hieronder op 'Marc Routs' om mij een bericht te sturen via WhatsApp of stuur mij een e-mail naar info@mroutes.nl

    × Waarmee kan ik je helpen?