Meld je direct aan voor de intake
info@mroutes.nl

MRoutes begeleid mensen individueel om meer inzicht te krijgen in zichzelf en in het leven. Dit doe ik door 1-1 coaching in de buitenlucht.

Marc Routs
06-42252025

Search here!

Vastgelopen als ondernemer?
Het kan de beste overkomen.

MRoutes helpt vastgelopen ondernemers en ondernemende types op weg naar een betere versie van zichzelf. We lossen niet alleen het probleem op, maar kijken ook verder naar de dromen van jou als ondernemer.

Dat doen we door te bewegen in de natuur zonder prestatiedruk, om zo bij de kern te komen en daarmee weer de regie over je leven te pakken. Jij bepaalt het tempo en het ritme, zodat je de vrijgekomen energie maximaal kan benutten voor datgene waar het écht om gaat.

Ondernemers zijn net mensen. Alleen voor een ondernemer betekent geen werk: geen inkomen. Daarnaast hebben ze ook nog veel meer verantwoordelijkheid. Ze moeten het hele reilen en zeilen van hun bedrijf regelen. Dat dus wel eens mis kan gaan is dus helemaal niet gek.

MRoutes staat voor Mijn route, de Regie weer gaan pakken op weg naar zelfredzaamheid, Outdoor in beweging en zonder prestatiedruk, Uitdaging met de focus op kansen en niet blijven hangen in problemen, Trainen van nieuwe problemen die jou succes gaan opleveren, Eigenaarschap je moet zelf de wil hebben en houden er is geen plaats voor een slachtofferrol dit alles met als doel om Sterker in je schoenen te staan.

Ooit ben je begonnen als zo’n enthousiaste en energieke ondernemer. Nu loop je vast. Je staat op met tegen zin en je moet er niet aan denken om die ene klant terug te bellen. Het loopt qua klanten en omzet beter dan ooit. Toch heb je niet meer die glimlach op je gezicht als voorheen. De energie die je nog uit je onderneming haalt is een stuk minder dan dat het was.

Je loopt vast als ondernemer. Steeds vaker. Patronen die voorheen perfect werkte zorgen er nu voor dat je vastloopt in je werk en manier van denken. Wat voorheen zonder slag of stoot bewerkstelligd werd, kost nu veel meer energie of het lukt helemaal niet meer. Vroeger lukte het nog alle ballen tegelijkertijd goed in de lucht te houden, nu lukt dat niet meer.

Echter dit gevoel, het gevoel dat je vastloopt, betekent niet dat je nooit meer op gang kunt komen. Je bent immers niet voor niets een ondernemer.

Interesse? Meld je direct aan voor een vrijblijvend gesprek.

    ×

    Hoi!

    Klik hieronder op 'Marc Routs' om mij een bericht te sturen via WhatsApp of stuur mij een e-mail naar info@mroutes.nl

    × Waarmee kan ik je helpen?