Stress- en burn-out

coaching voor ondernemers en ondernemende types in Deurne

Overwin je burn-out en stress met coaching van Marc

MRoutes stress- en burn out coach Venlo. Niet alleen problemen oplossen maar dromen na jagen in de buitenlucht!

MRoutes stress- en burn-out coaching helpt je als ondernemer om te bewegen door juist te bewegen om zo bij de kern te komen en daarmee weer de regie te pakken over je leven. Daarom gaan we letterlijk van binnen naar buiten met de coachsessies bij bijvoorbeeld de Venkoelen of ‘t Joamerdal. Buiten bepaal jij het tempo en het ritme zodat je de vrijgekomen energie kan benutten voor datgene waar het écht om gaat.


Bij MRoutes stress- en burn-out coaching Venlo nemen we niet genoegen met alleen het oplossen van het probleem. We werken aan je dromen. MRoutes staat voor Mijn route, de Regie weer gaan pakken op weg naar zelfredzaamheid, Outdoor in beweging en zonder prestatiedruk, Uitdaging met de focus op kansen en niet blijven hangen in problemen, Trainen van nieuwe problemen die jou succes gaan opleveren, Eigenaarschap je moet zelf de wil hebben en houden er is geen plaats voor een slachtofferrol dit alles met als doel om Sterker in je schoenen te staan door meer mentale veerkracht.

Daarnaast ben ik niet alleen een stress- en burn-out coach in Venlo maar ook een buddy waarop je kan en mag terugvallen. De gehele duur van het coachingstraject sta ik naast je, achter je en voor je. Om je te adviseren, te begeleiden en te trainen.

Burn-out uitleggen aan kinderen

Lieve Bovenbouwers,


Allereerst wil ik jullie bedanken voor de lieve berichtjes, tekeningen en kaart. Super lief! Het is alweer een tijdje geleden dat we elkaar gezien hebben. Jullie vragen je natuurlijk af waardoor dat zo is. Dat wil ik jullie graag uitleggen met behulp van een voorbeeld.


Iedereen van jullie is wel bekend met een mobiele telefoon. Met een mobiele telefoon kun je natuurlijk bellen maar ook appen, spelletjes op spelen, foto’s knippen en nog meer. Om goed gebruik te maken van het toestel is het nodig dat hij opgeladen is. De hoeveelheid activiteit en de apps die draaien op de achtergrond hebben invloed op hoe snel die telefoon leeg is. Hoe meer activiteit en hoe meer apps draaien op de achtergrond, des te eerder er opgeladen moet worden.


Maar stel je bent net een spelletjes aan het spelen, super leuk spel wat je graag speelt maar dan is je accu bijna leeg. Hup! Snel aan de oplader. Terwijl hij aan de oplader hangt speel je lekker door. Maar er draaien nog flink wat apps op de achtergrond en ook het spelletje kost veel energie. Meer energie dan dat de accu op kan laden. En pats! De telefoon valt uit. Even kan er helemaal niets meer. Hij start zelfs niet meer op, Er moet nu eerst weer goed aangevuld worden voordat er weer kan worden opgestart.


Om te voorkomen dat hij na het opstarten weer meteen zal uitvallen is het zaak dat er wat apps worden afgesloten. Het is voor het goed functioneren ook beter om de telefoon te gaan opschonen. Welke apps draaien op de achtergrond en welke heb ik eigenlijk nog nodig? Dan zal de telefoon ook weer beter functioneren, niet meer zomaar leeg gaan als er een spel gespeeld wordt.


Nu de telefoon volledig leeg is moet hij dus eerst weer worden opgeladen. Dat duurt een tijdje. In de tussentijd kun je er even niets mee.


Die telefoon staat symbool voor mij. Mijn accu is leeg. In volwassenen taal heet dat een ‘Burn-out’. Hoe lang het duurt voordat ik weer voldoende opgeladen ben, mijn apps op orde heb en weer kan functioneren dat is nu niet in te schatten. Ik doe mijn best, stap voor stap, om er weer te kunnen zijn. Accu opgeladen, de symbolische telefoon opgeschoond en ge-update,


Tot over een tijdje!


Heel veel liefs,


Groetjes juf Emma

Herken je dat je met een soortgelijke situatie zit en wil je er iets mee? Je mag altijd gewoon eens geheel vrijblijvend bellen (06-42252025) of stuur me hier een bericht om te sparren over jouw situatie.

Pak de regie over je burn-out en stress

Meld je direct aan voor de intake

Meld je aan
×

Klik hieronder op 'Marc Routs' om mij een bericht te sturen via WhatsApp

× Waarmee kan ik je helpen?