Verdiepingsworkshop Ervaringsgerichte Werkvormen

Ervaar, verwonder en creëer

Vanuit MRoutes en Emmfloow gaan wij een verdiepingsworkshop geven, die volgt op de workshop Ervaringsgerichte werkvormen van juni 2022 betreffende het begeleiden of coachen van mensen met burn-out en chronische stressklachten of mensen die veel in het hoofd zitten met hun levensvragen.

Wij zijn van mening dat je leert door te doen en te ervaren. De handvatten die je van ons krijgt pas je automatisch op jezelf toe en dus vertaal je het makkelijk naar je eigen cliënt, patiënt of coachee. Buiten in de natuur, in alle rust gaan we in groepsverband aan de slag.

Een man en een vrouw trekken een stok in een grasveld.

Voor wie?

Praktijkondersteuners die de workshop Ervaringsgerichte werkvormen in juni 2022 bij het Zwarte Water (georganiseerd door Cohesie) hebben gevolgd krijgen in deze verdiepingsworkshop de mogelijkheid om bekende en nieuwe werkvormen met elkaar te oefenen. Tevens zal er ruim de tijd genomen worden om vragen en knelpunten in de begeleiding met elkaar te delen. Kortom, een workshop met veel inspiratie, verdieping, plezier en nieuwe werkvormen.

Emmely Heuvelmans & Marc Routs

Wij zijn gepassioneerde coaches met specialisatie in stress- en burn-out coaching. Wij zijn sterk overtuigd van de cruciale rol die ervaringsgerichte werkvormen, natuur en beweging hierin spelen. Ons enthousiasme om actief bezig te zijn, gekoppeld aan onze ervaring in natuurlijke omgevingen, en het duidelijke positieve effect op cliënten, motiveert ons om samen onze missie te verspreiden. Wij inspireren hulpverleners en coaches om ervaringsgerichte werkvormen buiten of binnen te integreren als essentieel onderdeel van jouw begeleiding.

Hoe en wat?

Naast onze top tien werkvormen van destijds, hebben wij tien nieuwe werkvormen ontwikkeld, die we dagelijks inzetten tijdens onze coaching, die grote impact hebben in de meest donkere periode van het leven van onze coachees. We horen telkens dat deze oefeningen hen nieuwe inzichten geven of dat het loslaten of accepteren nu wel lukt. Thema’s die aan bod komen: bewustwording, acceptatie, vertrouwen, loslaten. Je gaat tijdens deze workshop deze werkvormen zelf aan den lijve ervaren. Daarnaast oefen en ervaar je hoe je jouw cliënten hierin kunt begeleiden en hoe je de werkvorm vervolgens kunt bespreken.

Info

Klaar om deel te nemen aan de “Verdiepingsworkshop ervaringsgerichte werkvormen"? Meld je aan en ontdek de kracht van ervaringsgericht leren en doen. Samen verder groeien en anderen begeleiden naar een beter leven na een burn-out.


Datum: 01-05-2024 15.00 - 17.00

Waar: De Groote Heide Venlo (Louisenburgweg 32)

Kosten: €125,- (Inclusief het E-Book met nieuwe ervaringsgerichte werkvormen)

Schrijf je in voor onze 'Verdiepingsworkshop Ervaringsgerichte werkvormen' en ontwikkel jezelf en anderen!

Meld je aan
×

Klik hieronder op 'Marc Routs' om mij een bericht te sturen via WhatsApp

× Waarmee kan ik je helpen?