Workshop voor HR-Professionals

MRoutes is dé stress- en burn-out coach uit de regio voor jouw professionele organisatie

Sinds 2018 coach ik mensen en organisaties, die vragen hebben over levensdoelen, last hebben van chronische stress, overspannenheid of van burn-out gerelateerde klachten.

De coaching sessies vinden plaats in de prachtige natuur in onze naaste omgeving.

De vraag naar begeleiding in de buitenlucht is de afgelopen jaren – mede door corona – toegenomen. Deze groene stroming in de geestelijke gezondheidszorg zet cliënten letterlijk in beweging. Mensen voelen – al wandelend naast de coach – meer ruimte om over onderwerpen te praten, zo is gebleken.


Zo’n 300 mensen heb ik mogen coachen tot een betere versie van henzelf, waar ik enerzijds trots en zeer dankbaar voor ben!

In het recente verleden hebben wij al eens samengewerkt in de begeleiding van één of meerdere van uw collega’s, of heb je deelgenomen aan één van mijn workshops, of ben je gewoon geïnteresseerd in mijn werkwijze. En daarom wil ik je graag een ‘Workshop Ervaringsgerichte Werkvormen’ aanbieden!

Doel van de workshop:

Enerzijds wat meer inzicht te geven in mijn coachmethode buiten met ‘ervaringsgerichte werkvormen’, om mee te nemen in de nabije toekomst richting collega’s binnen uw bedrijf of instelling, die vragen hebben over levensdoelen, last hebben van chronische stress, overspannenheid of van burn-out gerelateerde klachten.

Anderzijds om direct in te spelen op actuele casuïstiek binnen uw bedrijf of instelling 

Inhoud & Resultaat van de workshop:

In een nabijgelegen natuurgebied gaan we 90 minuten aan de slag met ervaringsgerichte werkvormen gericht op de thema’s: bewustwording, assertiviteit, acceptatie en perfectionisme. U ervaart wat de werkvormen voor een impact kunnen maken in het begeleiden van uw collega’s. We kunnen, indien gewenst, de workshop toespitsen op specifieke (actuele) casuïstiek / onderwerpen binnen uw werkomgeving.

Je bent bekend met een aantal werkvormen die je zelf hebt ervaren en direct in de praktijk kunt brengen, tijdens je eigen werk (ook binnenshuis!)

Je kunt beter inschatten of deze werkwijze in de toekomst helpend zou kunnen zijn voor uw collega’s

Je kunt inschatten of deze werkwijze in de toekomst in het kader van een verbetering van een teamproces kan worden ingezet of waar mogelijk tijdens vitaliteit activiteiten

Programma & Verwachting

In gezamenlijk overleg plannen we een datum, tijdstip (bijvoorbeeld begin of einde van jouw werkdag)


Na afloop van de workshop geef je mijn werkwijze / de workshop een eerlijke recensie, die ik in overleg met jou mag gebruiken voor diverse media die ik inzet ter promotie van MRoutesPak de regie over je burn-out en stress, óók binnen jouw organisatie!

Meld je direct aan voor een vrijblijvend gesprek

Meld je aan
×

Klik hieronder op 'Marc Routs' om mij een bericht te sturen via WhatsApp

× Waarmee kan ik je helpen?